iPhone toplu numara nasıl silinir?

iPhone toplu kişileri silme, kişiler ekranınızdaki tüm kişileri toplu olarak silme işlemidir. Bu süreçle rehberinizde tek bir kişi bile kalmayacak. Bunu yapmak için birden fazla yöntem ve adım vardır. Dilerseniz iOS toplu kişi silme işlemine bir göz atalım;

iPhone Toplu Numara Silme Kriterleri

iPhone kişilerinin silinmesi, iPhone Kişiler uygulamasında gerçekleştirilen işlemdir. Gerektiğinde, kayıtlı telefon rehberinizi PC veya Mac bilgisayardan silebilirsiniz. Dizini düzenleyebilir ve üzerinde farklı işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

Bir dizi öncelik kriterinin karşılanması gerekmektedir. Bu kriterler;

  • İTunes’un en son sürümünü kullandığınızdan emin olmanız gerekir.
  • iCloud kişi senkronizasyonunun açık olduğundan emin olmalısınız.
  • İnternet bağlantınızın iyi olduğundan emin olmalısınız.

iPhone’dan Toplu Kişiler Nasıl Silinir?

Yukarıdaki adımları kontrol ettikten sonra iCloud aracılığıyla Apple toplu kişileri silme adımlarını gerçekleştirmek için;

  • Adım 1: Bilgisayarınızdaki herhangi bir tarayıcıya girerek icloud.com web sitesine giriş yapmalısınız.
  • Adım 2: Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmalısınız.
  • 3. Adım: Şimdi karşınıza çıkan ekranda “Kişiler” simgesine tıklamalısınız.
  • 4. Adım: Şimdi en iyi bölümdeyiz. Silmek istediğiniz tüm kişileri seçmeniz ve “Sil” düğmesini tıklamanız gerekir.
  • Adım 5: Onay kutusu ekranda görünecektir. “Sil” butonuna tıkladığınızda seçilen bölümler silinecektir.

iPhone’daki kişileri toplu olarak silmek için bu adımları tek tek izleyerek kişileri kolayca silebilirsiniz. İPhone’daki toplu kişileri Mac bilgisayarlarda özgürce silebilmek için;

  • Adım 1: Bilgisayarınızda “Sistem Tercihleri” menüsüne gelmeli ve iCloud seçeneğine giriş yapmalısınız.
  • Adım 2: Kimlik bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra, kişi senkronizasyonunu kontrol etmelisiniz.
  • Adım 3: Şimdi “Kişiler” uygulamasını seçmeniz gerekiyor.
  • Adım 4: “Komut” düğmesini basılı tutarsınız ve silmek istediğiniz kişiyi ve bilgileri seçersiniz.
  • Adım 5: Sağ tıkladığınızda “Kişileri Sil” bölümünü seçmelisiniz.
  • Adım 6: Şimdi silme işlemini onaylamanız gerekiyor.
  • 7. Adım: Son adım olarak, kişilerin iPhone ile senkronize olmasını beklemelisiniz.

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir